Om oss 


Träning ska vara roligt och utmanande. Vi vill att du som tränar på Meckbach Träning ska känna att din träning ger resultat. Det spelar ingen roll om du tränar för att bli starkare i vardagen eller för att vinna en tävling. Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål och samtidigt ha roligt på vägen dit.

På Meckbach Träning kan du träna själv, vara med på våra gruppträningspass eller träna med en personlig tränare. Några gånger per termin bjuder vi in gästtränare inom olika grenar, till exempel Anna Laurell, Martin Lidberg, Dragmoir Mrsic och Johan Wissman. Tanken med dessa pass är att medlemmarna ska få ännu mer inspiration och träningstips. På specialpassen kan även icke medlemmar boka in sig.

Vi ordnar dessutom tester, både egna och i samarbete med Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH), där du kan följa din utveckling inom olika områden, t.ex. syreupptagning, max- och styrketester. Är du sugen på att träna lite intensivare under en period kan du följa med på någon av våra träningsresor som vi gör ett par gånger om året, en skön och aktiv semester som passar för hela familjen. Utöver de olika träningstyperna erbjuder vi även naprapati.

Vi kan också specialanpassa träning till företag. Just nu har vi lunchträning på måndagar, tisdagar och torsdagar för personal på olika företag.

Det personliga bemötandet är viktigt för oss, därför har vi ett medlemstak på 120 medlemmar på Meckbach Träning.

© 2017 MECKBACH TRÄNING. Gunnar Asplunds allé 2-4, 171 63 Solna
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!